Єдина донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька: росте копією Мурата з пишними бровами

У знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак є єдина донька Софія, яка за іронією долі підростає копією батька-турка Мурата.

Колись Ані Лорак та її чоловік Мурат здавалися шанувальникам щасливою парою, у яких немає серйозних проблем. Однак згодом з’ясувалося, що турецький бізнесмен постійно зраджує співачці, а вона не може знайти щастя у шлюбі. Через декілька років невдалих спроб стати справжньою сім’єю пара вирішила розстатися. У артистки залишилася донька від цього шлюбу.

Софія Налчаджиоглу вже стала підлітком. Дівчинки вона перетворюється на дівчину і все сильніше стає схожою на свого батька. Тривалий час дитину цькували у мережі. Мовляв, і брови надто густі, і від маминої зовнішності нічого немає.

Єдина донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Єдина донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька

Однак дівчинка росте справжньою принцесою, а її краса ще формується. Неможливо не відзначити, що зіркова мама допомогла Софії — дівчинці роблять брови, підбирають одяг, а також постійно експериментують з зачісками.

На даний момент донька Ані Лорак знаходиться разом зі своїм батьком. Це найдовший період у житті дівчинки, у який вона залишалася у Мурата. Де зараз знаходиться артистка достовірно невідомо, але ні для кого не секрет, що для неї настали важкі часи.

Ані Лорак не пробачила в Україні, а в росії гонять. Співачка була вимушена видалити особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, так як постійно зазнавала хейту. Подейкують, що деякий час вона знаходилася в Арабських Еміратах, але на даний момент нібито змінила своє місцеположення. Що відбувається з особняком співачки в Москві невідомо.

Схожі статті