Колишня дружина Дзідзьо Славія зізналася, що співак досі їй “допомагає”: подачки артиста не завершились

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Славія розповіла, що співак досі її підтримує. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо Славія на даний момент успішна починаюча співачка. Зірка стала відомою для широкої публіки після її скандальних інтерв’ю, в яких вона розповіла правду про особисте життя та шлюб з Михайлом. Варто відмітити, що через це колишнє подружжя навіть посварилося.

Втім, після того як їм вдалося розірвати свій союз офіційно, їхні взаємини стали більше лагідними та гармонійними. Варто відзначити, що у якості компенсації Ярослава отримала рідну квартиру на березі озера. Цей дарунок вона прийняла замість розподілу майна.

Колишня дружина Дзідзьо Славія зізналася, що співак досі їй допомагає

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Колишня дружина Дзідзьо Славія зізналася, що співак досі їй допомагає

З тих пір вона не обговорювала стосунки зі співаком. Артист адже відкрито заявив, що його колишня дружина давала інтерв’ю пройдисвітам через свою наївність. Нещодавно Славія все ж таки прийшла на інтерв’ю до Аліни Доротюк. У ньому вона і розповіла про нові реалії їхнього спілкування. Так, повністю вони не порвали стосунки і досі тримаються на зв’язку. Ба більше, чоловік всіляко допомагає колишній дружині. Ярослава не розповіла, як само, тож мова може йти як про фінансові питання, так і про організаційні.

“Звичайно ми спілкуємося, він мені допомагає. У Михайла цього не відібрати. Щодо якоїсь підтримки, допомоги у плані того, коли складна ситуація, або якісь проблеми, він як друг – прекрасний. Він завжди допоможе. Як чоловік, це інше питання. Сім’ї потрібно приділяти час, він народжений трохи для іншого, у нього інша місія у цьому житті”

Схожі статті