37-річний Анатолій Анатоліч пішов з ранкового шоу: де тепер шоумен і кого поставили до пари Лілії Ребрик?

В улюбленому ранковому шоу багатьох українців відбулися зміни: замість Анатолія Анатоліча прийшов новий ведучий. Хто він та як відреагувала Лілія Ребрик.

Анатолій Анатоліч та Лілія Ребрик давно стали улюбленцями публіки. Яскраві, креативні та харизматичні, вони наповнювали кожну передачу гумором та позитивом. Втім, на проєкті сталися значні зміни. Замість Анатолія прийшов новий ведучий.

Хто буде тепер вести “Ранок з Україною”?

Сьогодні, 6-го червня, на сторінці проєкту в Інстаграмі повідомили новину:

“Знайомтеся із новим ведучим”

Виявляється, що разом з Лілією Ребрик тепер ранки буде зустрічати Слава Дьомін, який має великий досвід роботи у медійних програмах:

“Відтепер відомий теле та радіоведучий прокидатиметься разом з усією країною. Із Лілією Ребрик вони заряджатимуть вас енергією та позитивом на увесь день”, – написала команда ранкового шоу у мережі.

Напарниця Слави щиро усміхається поруч з новим колегою.

Голос Слави добре знають автомобілісти, які слухали його передачі по радіо, а також прихильники шоу “Ліпсінк батл”, де зірковий чоловік був на бекстейджі.

Відомо, що Дьомін – розлучений. Зі своєю дружиною Оксаною прожив у шлюбі понад 10 років, має спільну дитину, сина. Тривалий час подружжя намагалося врятувати стосунки, але всі зусилля виявилися марними.

Після розірвання шлюбу довелося ділити майно, але все пройшло мирно. Нажите добро поділили по-справделивості.

Що сталося з Анатолієм Анатолічем?

У березні стало відомо, що шоумен виїхав з України. Він – багатодітний батько, а тому по закону йому не заборонено полишати державу. Тим не менш, ведучий продовжує працювати над власними проєктами.

Схожі статті