Зіркові апартаменти: ТОП-5 найрозкішніших особняків українських знаменитостей – Кароль, Камалії, Ями та інших

Нарівні з особистим життям зірок публіку так само цікавлять їхні житлові умови. Дивіться, в яких апартаментах облаштувалися Тіна Кароль, Оля Полякова, Влад Яма та інші знаменитості.

Серед найвідоміших українських зірок є ті, хто тримає в секреті подробиці особистого життя, а є й такі, що з великим задоволенням ділиться з публікою новинами і навіть запрошує журналістів на екскурсії до власного житла.

Тіна Кароль

Триповерховий будинок Тіни Кароль під Києвом їй ще за життя подарував покійний чоловік Євген Огір. На власній ділянці поп-діва висадила невеличкий город та сад.

Каті Осадчій пощастило побувати в гостях у артистки, завдяки чому вся країна побачила, як живе одна з найвідоміших українських співачок.

Оля Полякова

Суперблондинка української естради Оля Полякова облаштувала собі величезний маєток з власним басейном, фермою, просторою галявиною, городом. В будинку виконавиці кілька поверхів, а зі своїм чоловіком Вадимом вона спить в окремих кімнатах.

Влад Яма

Суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма та його дружина Ліліана живуть в розкішному заміському будинку неподалік в селищі Рославичі неподалік від столиці. Його двоповерховий котедж виглядає надзвичайно стильно як зовні, так і зсередини. Крім того, хореограф “нафарширував” дім різноманітними технологіями.

Потап і Настя Каменських

Сусіди Юрія Горбунова та Каті Осадчої Потап і Настя своє житло часто показують у власних блогах. Каменських надзвичайно прискіплива до найдрібніших деталей інтер’єру, тож регулярно в їхніх апартаментах щось змінюється.

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія живе у справжнісінькому палаці в Києві. У її маєтку розташувалися головний будинок сімейства, окрема будівля для персоналу, басейн, конюшня, тренажерний зал і не тільки. За словами чоловіка артистки Мохаммада Захура, декорувала оселю вона власноруч.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

Схожі статті