|
06.06.2022 12:35

Зіркові апартаменти: ТОП-5 найрозкішніших особняків українських знаменитостей – Кароль, Камалії, Ями та інших

Нарівні з особистим життям зірок публіку так само цікавлять їхні житлові умови. Дивіться, в яких апартаментах облаштувалися Тіна Кароль, Оля Полякова, Влад Яма та інші знаменитості.

Серед найвідоміших українських зірок є ті, хто тримає в секреті подробиці особистого життя, а є й такі, що з великим задоволенням ділиться з публікою новинами і навіть запрошує журналістів на екскурсії до власного житла.

Тіна Кароль

Триповерховий будинок Тіни Кароль під Києвом їй ще за життя подарував покійний чоловік Євген Огір. На власній ділянці поп-діва висадила невеличкий город та сад.

Каті Осадчій пощастило побувати в гостях у артистки, завдяки чому вся країна побачила, як живе одна з найвідоміших українських співачок.

Оля Полякова

Суперблондинка української естради Оля Полякова облаштувала собі величезний маєток з власним басейном, фермою, просторою галявиною, городом. В будинку виконавиці кілька поверхів, а зі своїм чоловіком Вадимом вона спить в окремих кімнатах.

Влад Яма

Суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма та його дружина Ліліана живуть в розкішному заміському будинку неподалік в селищі Рославичі неподалік від столиці. Його двоповерховий котедж виглядає надзвичайно стильно як зовні, так і зсередини. Крім того, хореограф “нафарширував” дім різноманітними технологіями.

Потап і Настя Каменських

Сусіди Юрія Горбунова та Каті Осадчої Потап і Настя своє житло часто показують у власних блогах. Каменських надзвичайно прискіплива до найдрібніших деталей інтер’єру, тож регулярно в їхніх апартаментах щось змінюється.

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія живе у справжнісінькому палаці в Києві. У її маєтку розташувалися головний будинок сімейства, окрема будівля для персоналу, басейн, конюшня, тренажерний зал і не тільки. За словами чоловіка артистки Мохаммада Захура, декорувала оселю вона власноруч.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура Будинок Камалії та Захура Будинок Камалії та Захура