Родина Володимира Остапчука чекає на поповнення? Дружина ведучого Христина Горняк не ховає вагітний животик

Дружина Володимира Остапчука опублікувала нове фото, на якому засвітила вагітний животик. Щоб побачити цей кадр Христини Горняк — читайте далі.

Володимир Остапчук і Христина Горняк зіграли весілля два роки тому. Закохані пройшли чимало випробувань, аби зажити спокійним і щасливим життям. Справа в тому, що перед зустріччю з Христиною Остапчук пережив гучне розлучення з першою дружиною Оленою Войченко, з якою був разом понад 13 років. Пара разом виховувала доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Зберегти дружні стосунки екс-подружжю не вдалося — у ході процесу розлучення у пресі постійно з’являлося чимало негативних спогадів один про одного як від Володимира, так і від Олени. Горняк же тоді охрестили розлучницею, яка зруйнувала щасливу родину, хоча сам шоумен зазначав, що справа зовсім не в ній.

Володимир Остапчук з першою дружиною
Володимир Остапчук з першою дружиною

Нещодавно телеведучий заявив, що колишня не дозволяє йому бачитися з дітьми, а зараз навіть не дає спілкуватися. За словами Остапчука, він допоміг Олені разом з дітьми виїхати за кордон — зараз вони знаходяться у Канаді. Майже щодня він телефонує екс-дружині, однак та не бере слухавку, тож навіть почути дітей Остапчук не має змоги.

З новою дружиною, Христиною Горняк у зірки спільних дітей поки що немає. Однак нове фото жінки заінтригувало користувачів мережі — дружина Остапчука поділилася кадром, на якому вона позує в приталеному платті, яке підкреслює округлий животик.

Дружина Остапчука вагітна
Дружина Остапчука вагітна

У коментарях відразу почали писати про вагітність Христини — користувачі мережі дивувалися, адже до цього пара жодного разу не натякала на те, що вони чекають на поповнення.

Коментарі зі сторінки Христини Горняк
Коментарі зі сторінки Христини Горняк

Як виявилося, Христина не вагітна — це візуальний обман. Дружина Остапчука зробила красиву позу з бедром, яке користувачі мережі й сприйняли за округлий животик.

Схожі статті