“Зустрілась з надзвичайним”: Тіна Кароль відвідала святі місця в супроводі загадкового чоловіка в окулярах

Поп-діва української естради Тіна Кароль у ці непрості для країни часи не сидить на місці. Артистка відвідала святі місця в супроводі загадкового чоловіка.

Тіна Кароль – власниця одного з найбільших фан-клубів серед українських виконавців. У соціальних мережах є безліч фанатських сторінок співачки, на яких регулярно публікують цікаві фото і факти з життя улюбленої зірки.

Цього разу в Інстаграмі з’явилися світлини, зроблені під час відвідування Тіною всесвітньовідомої святині Сади Ватикану разом з чоловіком в окулярах і капелюсі. Зазначається, що Кароль наразі перебуває в Італії в рамках концертного туру воєнного часу:

“Сольний концерт співачки з аншлагом пройшов у Римі. Наступного дня після концерту Тіна Кароль прибула до Ватикану. Співачка зустрілась з Надзвичайним і Повноважним послом України при Святому Престолі у Ватикані Андрієм Юрашом. Співачка відвідала разом з паном послом Сади Ватикану. Аби помолитися за Україну Кароль побувала у Соборі Святого Петра на святковій службі Папи Римського з нагоди католицької Святої Трійці”.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль відвідала святі місця в супроводі загадкового чоловіка в окулярах

Тіна зізналася – у такі темні часи молитися надзвичайно важко:

“Особливо боляче звертатися до Бога у момент, коли церкви в Україні бомбить та спалює вщент російський ворог. Війна служить лише інтересам темряви. Але Господь дарував людству надію, саме нею сповнений український народ на своєму героїчному шляху до перемоги”.

На опублікованих кадрах Кароль позує у джинсовому костюмі та червоних туфлях поруч з Андрієм Юрашом. Своєю усмішкою співачка підкорює і надихає.

Схожі статті