|
06.06.2022 16:05

Як виглядає тесть Юрія Горбунова: Катя Осадча вперше показала свого батька, з яким попрощалася в лютому (ФОТО)

Катерина Осадча з початком повномасштабної війни в Україні не стала виїздити за кордон, маючи таку можливість. Зірка телебачення залишилася на Батьківщині, хоч і не вдома в Києві, та спрямувала всі свої сили на допомогу простим українцям – вона спільно з командою “Світського життя” організувала проєкт з пошуку зниклих людей, займається питанням всиновлення і вдочеріння дітей, що залишилися без батьків внаслідок дій окупантів, а також невпинно вірить у ЗСУ, за які не перестає молитися.

Як виглядає тесть Юрія Горбунова? Катя Осадча вперше показала свого батька

Натомість батьки Каті відмовилися їхати на захід, куди вона з дітьми вирушила ще наприкінці лютого. Розлука була надзвичайно важкою, адже коли вони прощалися, то не знали, чи ще зможуть колись побачитися, хоч і вголос про це не говорили. Такими одкровеннями Осадча поділилася у зворушливому привітанні тата з днем народження.

Як виглядає тесть Юрія Горбунова

Так, телеведуча виклала фото з батьком і побажала йому попри все берегти любов до життя й усього, що він робить, зауважила, що тато для неї приклад у всьому та пообіцяла, що перемога вже скоро.

Крім того, Катерина розповіла, що її батьки разом з котом пережили найважчі дні окупації Київщини, знаходячись у себе вдома неподалік від Василькова.

У коментарях одним з перших засвітився Юрій Горбунов, який теж не обділив тестя привітаннями:

“Многая літа, Олександр Володимирович! Все буде Україна!”.

Як виглядає тесть Юрія Горбунова? Катя Осадча вперше показала свого батька