Молода дружина Віктора Павліка знову вагітна? Катя Репяхова вразила фанатів виглядом свого круглого живота

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина схвилювала мережу новою публікацією, у якій постала з великим вагітним животом.

Декілька років тому знаменитий український виконавець Віктор Павлік покинув свою третю дружину Ларису та одружився з концертною директоркою, яка на протязі декілька років перебувала з ним у романі. Подія звернула увагу преси, а також аудиторії, яка по-різному поставилися до нової благовірної артиста.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри
Катя Репяхова вразила фанатів виглядом свого круглого живота

Тим не менш, дівчині вдалося зробити чоловіка щасливим. Вона допомогла йому вилікуватися, знову дала йому щастя бути коханим та справжнім головою сім’ї.

Катя Репяхова вразила фанатів виглядом свого круглого живота

Минулого року у Каті народився первісток. Хлопчик Михайло — четверта дитина у житті Віктора Франковича. Однак, він став розрадою для нього після смерті сина Павла, який помер від саркоми. Вагітність була для Каті непростою, але цей чарівний шлях вона пройшла не одна, а разом зі своїми підписниками.

Саме тому публікації спогадів вельми доречна річ, яка нагадує її підписникам, що усе це вони прожили разом. Так, нещодавно Катя опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, яка була зроблена рівно рік тому. На фото вона з величезним животом і вже на останніх термінах з нетерпінням чекає на народження Михайла.

Катя Репяхова вразила мережу виглядом свого круглого живота. Скріншот особистої сторінки Катерини

Варто відзначити, що концертна директорка тільки-но повернулася з подорожі до Ізраїлю. Певний час дівчина перебувала в гостях у своєї рідної сестри. Зараз родина разом і Катя сяє від щастя.

Схожі статті