Знайшлася маленька дочка Дана Балана, яку молдавський мачо приховував від усіх: “Успадкувала вроду від татуся”

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан все життя старанно поиховує свою родину та правду про своє особисте. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя розбивав жіночі серця. Його шанувальниці мріють про зустріч з ним, не кажучи вже про побачення або можливість з ним провести час.

Однак, у його житті було вельми багато жінок. Він зустрічався з моделями, танцівницями, блогерками, і в тому числі фанатками.

Знайшлася маленька донька Дана Балана, яку молдавський мачо приховував від усіх

Втім, чоловік багато років тому насправді був одружений і навіть став батьком. У шлюбі з румункою Еллою Крупеніною в нього народився син Алан. Хлопчика не показують публіці, але все ж таки деякі кадри якось просочилися до мережі.

Знайшлася маленька донька Дана Балана, яку молдавський мачо приховував від усіх

Але шанувальниці підозрюють, що насправді у молдавського мачо набагато більше спадкоємців, ніж про це відомо пресі.

Наприклад, не так давно на фан-акаунті Дана з’явилося фото з маленькою дівчинкою. Деякі підписники вважають, що дитина може бути його. Деякі користувачі мережі поділилися цією думкою в коментарях.

Знайшлася маленька донька Дана Балана, яку молдавський мачо приховував від усіх. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Варто відзначити, що дівчинка на фотографії у шкільній формі, а це означає, що Дан імовірніше за все знаходився в школі і дійсно має родинний зв’язок з дитиною. Про це каже і неймовірна зовнішня схожість молдавського мачо та дівчинки. Але навряд Дан зізнається, навіть якщо фанатам вдасться визначити особистіть дитини.

Схожі статті