Як виглядає пам’ятник Євгену Огіру від Тіни Кароль: поп-діва влаштувала антураж на могилі за шалені гроші

Відома українська співачка Тіна Кароль зовсім молодою втратила коханого чоловіка. Подивіться, як виглядає пам'ятник на могилі Євгена Огіра.

Єдиним офіційним чоловіком поп-діви української естради Тіни Кароль був її продюсер Євген Огір, з яким вони побралися у 2008-му, тоді ж скріпили свій союз перед богом і стали батьками сина Веніаміна.

Фанати раділи за щасливу пару – їм вдавалося поєднувати роботу, сім’ю і подружні стосунки, їх союз називали одним з найміцніших в нашому шоу-бізнесі, але цю ідилію зруйнувала підступна онкологія.

2013-й рік розділив життя Тіни Кароль на до і після, адже саме тоді померла її друга половинка. Чоловіка забрала на той світ важка хвороба – рак шлунку, з яким вони боролися довго, однак усі зусилля лікарів виявилися марними.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Як виглядає пам’ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль

На момент смерті Євгена Огіра співачці було 28 років і у неї на руках залишився чотирирічний син. Лише заради дитини вона знайшла у собі сили рухатися далі. Свою творчість Тіна присвятила коханому, випустила фільм «Сила любові та голосу», а також встановила на могилі чоловіка гарний пам’ятник.

Як виглядає пам’ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль

Продюсера поховали на Берковецькому кладовищі. За словами близького оточення Кароль, місце вона там отримала від київської мерії безкоштовно – як заслужена артистка, хоча пара соток землі на Берковцях у 2013-2014 роках коштувала як однокімнатна квартира в Києві – кілька десятків тисяч доларів за цінами чорного ринку.

На першу річницю смерті Огіра Тіна встановила пам’ятник з білого мармуру, який обійшовся їй в 20 тисяч гривень, за оцінками експертів.

Як виглядає пам'ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль
Як виглядає пам’ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль

Більше подробиць про життя Кароль після втрати чоловіка дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті