6-річна донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна пішла в 1 клас у Великобританії: “Переживаємо великий стрес”

Відома українська співачка та дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко показала, як їхня спільна донька Ніна пішла в 1 клас у Великобританії.

З початком війни в Україні Тоня Матвієнко виїхала за кордон разом з старшою і молодшою доньками, а її чоловік Арсен Мірзоян залишився на Батьківщині та зайнявся волонтерською діяльністю.

Спадкоємиця співачки від першого шлюбу Уляна самостійно продовжила свій шлях по Європі, сама ж вона з 6-річною Ніною спочатку перебувала в Португалії, потім перебралася до Німеччини, а зараз, судячи з усього, зупинилася у Великобританії. Саме там спільна дитина Матвієнко і Мірзояна пішла в школу, про що стало відомо з Інстаграму Тоні.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна пішла в 1 клас у Великобританії

Донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна пішла перший раз у перший клас

Так, зіркова мама виклала фото Ніни-першокласниці та написала:

“Перше “вересня” Ніни Матвієнко молодшої. Сьогодні Ніна вперше переступила поріг школи. На жаль, завчасно. Відсвяткуємо перший навчальний день у Великобританії. Ми знаємо, що ми тут тимчасово, проте дитина має рухатися вперед, пізнавати світ, дізнаватися щось нове. Сьогодні ми з Ніною переживаємо великий стрес, бо зіткнулися з чимось новим. Вдячна всім, хто дав нам прихисток та допомогу в новій країні. Вірю, що 1 вересня Ніна, як і усі діти з різних куточків нашої країни, будуть переступати поріг школи на теренах вільної, незалежної та непереможної України! Слава Україні! Слава ЗСУ! Усе буде!”.

Коментатори привітали зіркову родину з такою важливою подією, а також звернули увагу на те, що Ніна, як виявилося, носить прізвище мами, а не тата.

Схожі статті