|
07.06.2022 16:01

55-річна Ольга Сумська по-материнськи пригорнула крихіток з притулку: принесе Борисюку чужих малят у сім’ю?

Ольга Сумська - щаслива мама та бабуся. Нещодавно у мережі з'явилося нове фото зірки, де вона ніжно притуляє до себе двох маляток. Невже до всиновлення готується?

Ольга Сумська. Ця відома на всю Україну зірка змогла віртуозно сумістити роботу у кіно та материнство. Вона виростила собі гідну зміну: дочка Антоніна також стала акторкою, а молодша Анна, хоч зараз лише й навчається у театральному, але вже подає надії.

24 лютого горе війни застало знаменитість вдома, у Києві. Попри те, що жінки та діти мають повне право виїзду закордон – зірка лишилася з родиною. Більше того, 27 числа її чекав ще один удар долі: не стало коханої матусі. Серце немолодої жінки не витримало горя.

Тим не менш, Ольга не опустила рук. Вона, як лідерка думок, перетворила свою сторінку на інформаційний простір, де розповідає свіжі новини про країну та час від часу збирає кошти на допомогу ВСУ.

Та нещодавно у мережі замайоріла світлина Сумської з двома чарівними карапузами.

Карапузами виявилися маленькі цуценята, які схожі один на одного, наче близнята. Видно, що акторка хоче допомогти їм знайти новий дім.

Що Ольга Сумська думає про всиновлення?

Нині багато знаменитостей говорять про всиновлення знедолених українських діток. Однією з перших почала розвивати цю тему Катя Осадча. Втім, сама Ольга Сумська, хоч і проявляє себе, як людина сімейних цінностей, але поки що не готується стати мачухою.

Нагадаємо, що у 2020 році артистка стала вдруге бабусею. Нову дитинку в акторську династію привела старша донька Тоня Паперна, яка зараз проживає з дітьми та коханим у москві.