Аліна Гросу виставила альфонсом колишнього чоловіка, який влаштував їй кар’єру: “Вклав увесь свій капітал”

Знамениту українську співачку Аліну Гросу викрили на брехні. Хороший друг її колишнього чоловіка розповів свою версію розставання молодих людей.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу декілька років тому повідомила про розлучення зі своїм чоловіком Олександром, з яким вона прожила в шлюбі всього півроку. Новина про розставання була вражаючою саме через невеликий термін стосунків молодих людей.

Втім, незабаром Аліна дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що її колишній чоловік бачив і ній лише гроші, а розрив стався за його ініціативою, так як він знайшов собі жінку набагато заможнішу та старшу за неї. Цій новині охоче повірили, адже раніше розповідала, що весілля у 100 тисяч доларів цілком і повністю сплатили її батьки.

Аліна Гросу виставила альфонсом колишнього чоловіка Комкова, який влаштував їй кар’єру

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу виставила альфонсом колишнього чоловіка Комкова, який влаштував їй кар’єру

Увесь цей час молодий чоловік мовчав, але за нього вступився його друг, росіянин Дмитро. Він дав інтерв’ю виданню Клікер, в якому заявив, що Олександр не якийсь звичайний хлопчисько, а успішний бізнесмен. Тим часом Аліна, яка звинувачує колишнього у корисливості охоче брала у нього гроші на розвиток кар’єри і навіть довела його до банкрутства.

“Потім він закохався в красуню Аліну, яка вже на той час влаштувалася в Москві, і вклав увесь свій капітал у її творчість. Але, на жаль, погорів”

Ба більше, друг Олександр Комкова стверджує, що чоловік ніколи не зраджував співачці, але у родині були присутні деякі конфлікти. Дмитро висунув теорію, що цими словами Гросу насправді намагається просто помститися Комкову за невдалий шлюб. А мовляв, сама тим часом не свята.

Чоловік заявив, що дівчина крутить роман з актором, з яким фліртувала ще тоді, коли була заміжньою. Варто підкреслити, що на момент публікації статті про роман Аліни та Романа Полянського відомо не було, тож Дмитро сказав правду про її стосунки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.