Alyosha залилася сльозами, згадавши Тараса Тополю, якого не бачила з початку війни: “Хочу, щоб він приїхав”

Знаменита українська співачка Alyosha на благодійному концерті за кордоном залилася сльозами, коли почала говорити про свого чоловіка Тараса Тополю.

Відоме зіркове подружжя Тарас Тополя і Alyosha не бачилися з самого початку війни. Фронтмен гурту “Антитіла” відправив дружину з трьома малими дітьми за кордон, після чого одразу ж пішов на службу боронити Україну. При цьому закон йому дозволяє покидати Батьківщину в умовах воєнного стану як багатодітному батьку, але музикант такої думки навіть не допускав.

Alyosha наразі знаходиться у Сполучених Штатах Америки в рідних Тараса, там вона займається вихованням дітей, а також регулярно виступає на благодійних концертах в підтримку України.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Alyosha залилася сльозами, згадавши Тараса Тополю, якого не бачила з початку війни

Днями на центральній площі Нью-Йорку відбувся масштабний виступ українських зірок, які збирали кошти на лікування і протезування поранених захисників. Ведучою заходу була Марічка Падалко, чоловік якої, до речі, також служить, а коли зі сцени пролунало привітання Тараса Тополі, Alyosha не змогла стримати сліз та сказала:

“На його місці я б теж не приїхала. І якби не діти, я б теж там була. Я так вважаю, він має там бути. Я хочу, щоб він приїхав, але я хочу, щоб він приїхав з перемогою”.

Фанати впевнені, що зіркова пара незабаром возз’єднається і більше ніколи не розлучатиметься, адже їхнє кохання вважають одним з найміцніших у всьому українському шоу-бізнесі.

Як виглядають діти Тараса Тополі та Alyosha
Alyosha залилася сльозами, згадавши Тараса Тополю, якого не бачила з початку війни

Нагадаємо, Alyosha і Тарас Тополя спершу приховували свої стосунки. Закохані відкрилися публіці вже після того, як співачка завагітніла первістком.

Схожі статті