Колегу Притули Молочного з “Файна Юкрайна” цькують в росії: зрада України не окупилася ні грошима, ні кар’єрою

Колись відомий Андрій Молочний вирішив завершити кар'єру в Україні та шукати високого доходу в російській федерації, але зробив гірку помилку.

Близько вісьми років тому Андрій Молочний вирішив завершити свою успішну кар’єру в Україні та почати розвиватися в російській федерації. Його дует з Антоном Лірником якийсь період часу користувався попитом, але згодом про коміка забули абсолютно усі.

Колегу Притули Андрія Молочного зацькували в росії

Втім, повернутися додому Андрій вже не міг. Вся справа в тому, що чоловік напряму посприяв майбутній війні.

Так, приїхавши до російської федерації Андрій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скарги на українців, які нібито осквернили пам’ять його діда, і прирівняв їх до фа*истів. Висловлювання були різкими та відслідковувався проросійський наратив, який поставив крапку на репутації гумориста на Батьківщині.

“Ще п’ять років тому я не писав про це, не викладав такі пости. Адже ще п’ять років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами ходитимуть фа*исти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть опоганюватися пам’ятники героям Великої Вітчизняної війни”, – йдеться в одіозній заяві.

Колегу Притули Андрія Молочного зацькували в росії

Пройшло вельми багато часу, і казочки про поганих націоналістів обернулися проти Андрія. Так, у коментарях під публікаціями у його мікроблозі можна знайти вельми цікаві речі. Наприклад, коміка звинувачують у тому самому, у чому він колись звинувачував своїх співвітчизників, а деякі намагаються вигнати його до України, де йому навряд знайдеться місце після зради.

Андрія Молочного зацькували в росії.  Скріншот коментарів під публікацією гумориста

Варто відмітити, що Сергій Притула сприйняв вчинок свого колишнього колеги, як зраду і більше з ним не спілкується.

Схожі статті