Наталія Могилевська після розмов про материнство і нове кохання показала округлий живіт: все про її вагітність

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська нещодавно зізналася, що зустріла нове кохання, а чутки про її материнство і вагітність здійнялися з новою силою.

Наталія Могилевська – талановита виконавиця та дуже яскрава жінка, яка ніколи не залишалася не поміченою чоловіками. На її рахунку немало романів, але офіційно заміжньою вона була лише раз – за бізнесменом Дмитром Чалим.

Шлюб пари протривав лише рік, а розвели їх різні плани на майбутнє – чоловік Наталки хотів бачити поруч з собою справжню берегиню домашнього вогнища, тоді як вона була цілком і повністю поглинена кар’єрою.

Що відомо про поповнення у Наталії Могилевської
Наталія Могилевська після розмов про материнство і нове кохання показала округлий живіт

Усі наступні стосунки не привели Могилевську під вінець, але нещодавно вона ощасливила фанатів новиною – більше не самотня. В інтерв’ю для програми “Ранок з Україною” артистка зізналася, що всю війну коханий від неї не відходить, всюди супроводжує і захищає:

“Мені з ним, як у моїй пісні, і смерть не страшна. Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання недоречні. Нашу історію ми обов’язково розкажемо, але вже після війни”, – розповіла зірка.

Тепер шанувальники чекають, коли ж улюблена співачка стане мамою. У вільному доступі можна знайти фото вагітної Могилевської з доволі великим і помітним животом. Та як з’ясувалося, це кадри з фільму “Київський торт”, у якій вона зіграла роль жінки в положенні.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Наталія Могилевська після розмов про материнство і нове кохання показала округлий живіт

Втім, Наталія не виключає можливості всиновлення малюка з дитбудинку, адже через війну дуже багато дітей залишилися сирітами:

“Чи хочу я всиновити дитинку? Поки не буду про це говорити”, – інтригує знаменитість.

Схожі статті