34-річна Леся Нікітюк вперше показала округлий живіт: молода мама вже на останніх термінах вагітності

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк показала великий вагітний живіт та розповіла, що відбувається. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк під час війни працює за десятьох. Зірка встигає співпрацювати з волонтерами, закупляти продукти для безкоштовної їдальні, підшукувати житло для українських переселенців, збирати кошти для захисників, тощо. І якби це не було дивно, але творчість Лесі Іванівни також б’є ключем.

Леся Нікітюк з тремтінням в голосі зізналася, що стала безробітною і вимушена шукати роботу
Леся Нікітюк вперше показала округлий живіт. Телеведуча у координаційному центрі для волонтерів

У складні часи часто приходить натхнення, тож Нікітюк встигла за декілька місяців війни створити три хіти. У телеведучої прекрасний голос, тож нові пісні розходяться наче гарячі пиріжки.

Леся Нікітюк вперше показала округлий живіт

Так, нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, головною героїнею якого була вагітна жінка, що знаходилася вже на останніх термінах. Героїня приводила себе у порядок у ванній. Вона укладала волосся та підспівувала новій пісні Лесі Нікітюк. Також вона подякувала телеведучій за таку творчість.

Леся Нікітюк вперше показала округлий живіт. Скріншоти особистої сторінки Лесі Нікітюк

Звісно, зірка не змогла втриматися і виклала цей ролик і у себе на акаунті.

Варто відмітити, що якби не війна, то глядачі все одно могли б насолодитися талантами Нікітюк, адже вона знімалася у серіалі, де була в головній ролі. Не так давно Леся розповідала про те, що через війну її дебют ніхто не побачить, і навряд кінострічка взагалі вийде на екрани, адже терміни зірвані, а серіал може бути вже неактуальним.

Схожі статті