Куди зник Олег Винник після того, як переписав свою “Вовчицю” на “Паляницю”: перевіряє фанатів на вірність?

На самому початку війни Олег Винник переписав свою легендарну "Вовчицю" на "Паляницю", але після цього втратив зв'язок з численними фанатами.

До війни Олег Винник регулярно спілкувався з шанувальниками у соціальних мережах. Його чуттєвий і проникливий репертуар давно знайшов свого слухача, а здебільшого – слухачок. Співака жартівливо називають повелителем вовчиць, якими є десятки тисяч фанаток. Зауважимо, що один з найвпізнаваніших хітів Винника так і називається – “Вовчиця”. Але після російського вторгнення артист його трохи модифікував. Раніше було:

“Падав безжалісно град, била блискавиця, гріла під серцем вовчат молода вовчиця”.

А стало:

“Падав безжалісно “Град”, била блискавиця – більше не скаже моск*ль слово “Паляниця”.

Олег Винник переписав свою легендарну Вовчицю спеціально для росіян
Куди зник Олег Винник після того, як переписав свою Вовчицю на Паляницю

Також Винник звертався до росіян з проханням прокинутися і зупинити агресію, закликав українців усього світу виходити на мітинги з вимогами закрити небо над Україною, привітав жінок зі святом весни, переспівав гімн, відзначив круглу дату – місяць незламності нашої боротьби, потім показав свій великодній кошик, після чого знак і більше в інформаційному просторі не з’являвся.

Де він та що він не знають навіть його зіркова колега Оля Полякова., яка бентежно говорила про це Маші Єфросініній.

Олег Винник і Оля Полякова
Куди зник Олег Винник після того, як переписав свою Вовчицю на Паляницю

В мережі ходить кілька версій стосовно причин зникнення Олега – служба в теробороні, через що з метою безпеки він не може ділитися своїм місцезнаходженням, втеча від війни у Європу, попри свою військовозобов’язаність, або ж проблеми зі здоров’ям. При цьому бек-вокалістка і таємна дружина Винника Таюне так само ніде не з’являється.

До речі, ще до війни співак відміняв концерти через хворобу. Детальніше про це в наступному відео:

Схожі статті