Знайшлася реальна любов Сергія Притули: зірка “Жіночого кварталу” розкрила правду про стосунки з шоуменом

Зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик розповіла історію про відносини з Сергієм Притулою в рамках одного із гумористичних шоу. Що пов'язує двох комедіантів — читайте далі.

Сергій Притула відомий як люблячий батько і зразковий сім’янин. Зірка українського телебачення нерідко згадує дружину, сина та доньку під час інтерв’ю або навіть під час робочих зйомок. Наприклад, Притула обожнює розповідати історії про родину у рамках шоу “Хто зверху”, яке він веде разом із Лесею Нікітюк.

В одному з епізодів саме цієї розважальної програми на “Новому каналі” телеглядачі дізналися про ще одну любов Сергія — правду про стосунки з шоуменом розкрила акторка “Жіночого кварталу” та зірка “Ліги сміху” Тетяна Песик.

Сергій Притула та Катерина Сопельник
Сергій Притула з дружиною і дітьми

У шоу “Хто зверху” змагають жіноча та чоловіча команди, виконуючи різні завдання на кмітливість, креативність або вигадливість. В рамках одного з них, “Правда/брехня”, учасникам запропонувати відгадати цікаві факти про суперників.

Тетяна Песик, яка грала за жіночу команду запропонувала актору Костянтину Трембовецькому з чоловічої вгадати правильну відповідь на питання: чи правда, що вона — колишня Притули. На що Костя відповів, що це, звісно неправда, адже Сергій був популярний вже тоді, коли Песик лише починала творчий шлях. На що артистка відповіла:

“-Я тебе розчарую”

Тетяна Песик
Тетяна Песик

“Це правда, але це правда. Це було в рамках проекту “Підйом”. Ми розігрували Притулу і я грала учасницю… колишню його. І він тоді теж повірив. Можливо, по-п’яні, десь, колись було”, – додала Тетяна.

Сам Сергій Притула у цей момент сховався за стійкою, щоб ніхто не зміг побачити його реакції та здогадатися правильну відповідь на каверзне питання суперниці.

Цікаво, що Тетяна і Сергій родом з Тернопільщини і перш, ніж стати відомими в Україні, підкорили рідний край.

Схожі статті