Покинув красуню заради Лілії Ребрик: як виглядає перша дружина Андрія Дикого, яка перевершила телеведучу

Багато років тому знаменита українська телеведуча вийшла заміж за свого партнера по танцях Андрія, який на той час не був вільним чоловіком.

Лілія Ребрик зустріла Андрія Ликого у період, коли сама не була вільною жінкою. Її по танцях також віддав своє серце іншій. Молоді люди одразу ж обговорили неможливість стосунків. Але єдина пара, яка не планувала бути разом прийшла на фінал танцювального шоу, у якості подружжя.

Покинув красуню заради Лілії Ребрик

Лілія розповідала, що все було настільки спонтанно, що вона навіть не встигла нічого зрозуміти. Розуміючи, що досить скоро їй доведеться розстатися з Андрієм, вона відчула біль, зустрілася з ним в кафе і тоді все було вирішено.

Покинув красуню заради Лілії Ребрик

Варто відмітити, що тоді Андрій знаходився у цивільному шлюбі зі своєю партнеркою. Руда красуня не очікувала, що втратить коханого настільки швидко. Однак розставання відбулося без скандалу, а зірки досить довго згадували про колишніх ні в інтерв’ю, ні за будь-яких інших умов. Варто відмітити, що попередня кохана Андрія не менш приваблива, ніж Лілія.

Варто відмітити, що тоді Андрій знаходився у цивільному шлюбі зі своєю партнеркою. Руда красуня не очікувала, що втратить коханого настільки швидко. Однак розставання відбулося без скандалу, а зірки досить довго не згадували про колишніх ні в інтерв’ю, ні за будь-яких інших умов. Варто відмітити, що попередня кохана Андрія не менш приваблива, ніж Лілія.

Андрій Дикий і Лілія Ребрик покидають Україну
Покинув красуню заради Лілії Ребрик

Зараз Ірина працює хореографом і, цілком можливо, вже давно щаслива в іншому шлюбі.

Зараз Андрій та Лілія виховують доньок Діану та Поліну. Старша спадкоємиця хореографа навіть знімається у фільмах та рекламі.

Схожі статті