Як виглядає пам’ятник Ганні Опанасенко-Сумській на Байковому кладовищі: Ольга Сумська показала антураж могили

Відомі українські акторки Ольга і Наталія Сумські в лютому 2022 року поховали свою легендарну маму Ганну Опанасенко-Сумську. Як виглядає її могила?

В ніч на 27 лютого, згодом після повномасштабного російського вторгнення на територію України, померла заслужена артистка Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська. Їй було 88 років. Про цю важку втрату повідомила у своєму Інстаграмі її молодша донька Ольга Сумська, яка написала:

“Біда не приходить одна… Сьогодні вночі не стало нашої мамочки, Ганни Іванівни Сумської… Пекельний біль…Душа розривається…”.

Ольга Сумська вшанувала пам'ять своєї покійної мами Ганни Іванівни
Як виглядає пам’ятник Ганні Опанасенко-Сумській на Байковому кладовищі

Вже 1 березня молодша сестра Наталії Сумської розповіла, що маму поховали. Відбувалося все під звуки сирен повітряної тривоги та молитву священника, а старша онучка Антоніна Паперна не змогла попрощатися з бабусею, бо живе в москві.

Як виглядає могила Ганни Опанасенко-Сумської

Берегиня акторської династії знайшла останній прихисток біля коханого чоловіка на Байковому кладовищі. На могилі Ганни Іванівна пам’ятника ще немає – лише хрест.

Як виглядає пам'ятник Ганні Опанасенко-Сумській на Байковому кладовищі
Як виглядає пам’ятник Ганні Опанасенко-Сумській на Байковому кладовищі

В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Ольга поділилася, про що говорила з матір’ю в останні дні її життя. За словами знаменитості, мама не вірила, що Київ та всю Україну бомбардують російські окупанти:

“Тільки слухала, що я їй розповідаю, вона тільки говорила: “Боже, Боже, як це?”. Не вірила”.

Ганна Опанасенко-Сумська народилася під час Голодомору у 33-му в селі Катюжанка Вишгородського району Київської області, пережила Другу світову війну і померла також під час війни. За роки своєї акторської кар’єри вона зіграла більш ніж 150 ролей.

Схожі статті