Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної: “Стосунки закінчилися”

Колишній хлопець відомої української акторки та екс-холостячки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт під час недавнього інтерв'ю відреагував на її вагітність.

За розвитком і завершенням стосунків Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта з неабиякою цікавістю спостерігала вся країна, адже зародилися їхні почуття в рамках романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Майже з самого початку сезону гуморист вибився в фаворити головної героїні проєкту, тож її фінальний вибір не став повною несподіванкою для глядачів.

Коли зйомки закінчилися, Ксюша і Саша довго не тягнули – вже через кілька днів після фіналу закохані з’їхалися і демонстрували справжню ідилію у відносинах. Шанувальники чекали логічного продовження – весілля і дітей. Втім, їх вистачило на рік, а потім Мішина оголосила про розставання з Еллертом.

Ксенія не приховувала – від Олександра пішла, ще його кохаючи, тож і публіка, і він сам вірять, що возз’єднанню бути.

Мішина і Еллерт остаточно розірвали стосунки
Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні з Еллертом поспілкувався відомий журналіст Слава Дьомін, який не зміг оминути тему стосунків з акторкою. Так, переможцю “Холостячки” довелося відповідати, що б він робив, якби дізнався, що Мішина завагітніла від нього:

“Я думаю, стосунки закінчилися б не так само… Тому що вагітність – це шалена відповідальність”.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної
Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Зауважимо, що вже під час російського вторгнення Мішина дала інтерв’ю, у якому зізналася, що з війною всі образи забулися і відійшли на другий план – вони з Еллертом знову почали спілкуватися. До чого це призведе – залишається тільки спостерігати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.