На чому їздять українські зірки: як виглядають автомобілі Ірини Білик, Олі Полякової та інших селебріті

Українські зірки мають можливість придбати будь-який автомобіль. Яким саме автівкам надають перевагу вітчизняні селебріті — читайте далі у матеріалі.

Оля Полякова

На чому їздить Оля Полякова
На чому їздить Оля Полякова

Головна суперблондинка українського шоу-бізнесу має не рожеву гламурну автівку, а практичний бусик Chevrolet. Варітсть такої машини оцінюють близько в три мільйони гривень.

Ірина Білик

Яка машина у Ірини Білик
Яка машина у Ірини Білик

Артистка має екологічно чистий електричний автомобіль марки Tesla. Вартість цього залізного коня оцінюють в 1,5 млн гривень. Сама виконавиця заявляє, що це авто їй подарував один із близьких друзів, який являється її палким фанатом на ювілей.

Олег Скрипка

Яка машина в Олега Скрипки
Яка машина в Олега Скрипки

Соліст легендарного українського гурту “Воплі Відоплясова” підібрав собі автомобіль, який максимально підкреслює його запальну натуру та характер. Вулицями Києва музикант розсікає на електромобілі Jaguar I-pace. Вартість такого залізного коня коливається від 2 до 3 мільйонів гривень — все залежить від комплектації та потужності двигуна.

MONATIK

Яка машина у Діми Монатіка
Яка машина у Діми Монатіка

Виконавець Діма Монатік любить комфортні та  великі автомобілі — це не дивно, адже він має двох дітей. Серед усіх залізних коней артист надає перевагу марці Мерседес. Раніше він їздив на представницькому седані С180, а зараз пересів на кросовер GLC 43. За такого залізного коня Монатіку довелося викласти 2 мільйони гривень — в авто встановлена “розумна” система, якою можна керувати за допомогою голосу або навіть жестів.щ

 Потап і Юрій Горбунов

А от зірки, куми та сусіди Юрій Горбунов та Потап надали перевагу Range Rover. Вартість такого автомобіля складає щонайменше 3 мільйони гривень.

Наталія Могилевська

Яка машина у Наталії Могилевської
Яка машина у Наталії Могилевської

Старожилка українського шоу-бізнесу Наталія Могилевська надає перевагу великим і комфортним автомобілям. Зараз вона розсікає вулицями на позашляховику Volvo, вартість якого — 2 мільйони гривень.

Схожі статті