Розпатлана і заспана Наталія Могилевська публічно зізналася, що тепер живе в машині: “Стала мені домом”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська здивувала зізнанням, яке зробила у власному автомобілі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська після початку війни почала рідше виходити на зв’язок зі своїми підписниками. І не дивлячись на одіозні заяви, артистка усіма силами намагається підтримувати Україну, хоча її думки не завжди подобалися співвітчизникам.

Наталія Могилевська публічно зізналася, що тепер живе в машині

Нещодавно вона вийшла на зв’язок та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з машини. В кадрі вона постала без зачіски та, судячи з вигляду, втомленою. У повідомленні вона зізналася у тому, що ночувала в автомобілі, але що саме змусило її залишитися на ночівлю в салоні авто достовірно невідомо.

Але цей автомобіль дуже схожий на мікроавтобус, яким Наталія подорожує під час гастролей. Тож імовірно вона виступала у місті де немає готелей, тому використала транспортний засіб, як трейлер.

Втім, це не перше зізнання Наталі за 2022 ріц, яке викликало багато питань у її аудиторії. Наприклад, нещодавно співачка розповіла, що перебуває у стосунках. Особистість чоловіка вона викривати не хоче, але зізналася, що разом вони допомагають українським сиротам, які через війну залишилися без батьків.

Ба більше, артистка натякнула, що розглядає можливість усиновлення. Раніше для неї це була недоступна розкіш, так як дитині потрібен батько, а Наталія в свою чергу не могла запропонувати майбутній дитині подібного, так як не мала вірного супутника життя. Останній коханець Могилевської вийшов з її життя після року пандемії через те, що їхні стосунки зруйнувала відстань.

Схожі статті