Як виглядає перший чоловік Марічки Падалко: таємничий коханий, який за 15 років не ощасливив зірку дитиною

Телеведуча Марічка Падалко зараз щаслива дружина та багатодітна мама. Проте своє жіноче щастя вона зустріла не відразу. Що відомо про першого чоловіка зірки "ТСН" — читайте далі.

Марічка Падалко виховує разом з чоловіком Єгором Соболєвим трьох дітей. Вперше щастя материнства телеведуча відчула, коли їй виповнилося майже 30 років — до цього вона була затятою кар’єристкою, хоча й жила у шлюбі 15 років.

Уявити себе мамою трьох дітей для майбутньої зірки українського телебачення було складно. Якби їй хтось сказав раніше, що одного дня вона буде виховати стільки малюків, Марічка скоріш за все просто посміялася б. Робота — ось що цікавило Падалко.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Чоловік та діти Марічки Падалко

Ще на зорі свого професійного шляху увесь свій час вона приділяла саморозвитку і кар’єрі. Після закінчення університету Марічці пощастило пройти стажування в редакції одного з найпопулярніших видавництв сучасності “ВВС” у Лондоні.

Своє перше кохання журналіста зустріла вже тоді. Вперше Падаоко вийшла заміж у досить юному віці, за словами самої теледіви, вона жодного разу про це не пожалкувала. З першим чоловіком вона прожила у шлюбі 15 років. За увесь цей час у пари так і не народилося дітей. Марічка зізнавалася — це був їхній свідомий вибір, адже обоє концентрувалися виключно на кар’єрі.

Марічка Падалко у юності

Ім’я та особистість першого коханого Марічки Падалко — невідомо. Журналістка приховує цю інформацію навіть від колег по цеху, а під час інтерв’ю взагалі відмовляється підіймати цю тему. Єдиний факт, який відомий з життя загадкового обранця ведучої — він був доволі заможним.

Цікаво, що розставання не лише Марічка стала мамою – її колишній коханий також став батьком після одруження з новою жінкою. Телеведуча не розповідає про свого таємничого обранця, тож знайти його фото в мережі неможливо. Вона зізнається: головне, що обидва зараз щасливі.

Схожі статті