“Її позиція відома”: Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується зі своєю кумою Ані Лорак після 20 років дружби

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва та співачка Ані Лорак близько дружили понад 20 років. Чи спілкуються зірки зараз у зв'язку з ситуацією в країні — читайте далі.

Лілія Подкопаєва, яка на піку своєї кар’єри стала світовою зіркою спорту та прославила українстку гімнастику, наразі проживає у Сполучених Штатах, де має коханого чоловіка, бізнесмена Ігоря Дубінського, й виховує трьох дітей. Лілія працює тренеркою з гімнастики для дітей. 

Подкопаєва, яка є родом з Донецька, часто приїздить до України. В інтерв’ю видавництву Viva спортсменка зізналася, що в Америці проводить шість-сім місяців на рік і так вже протягом 20 років, але щоразу вона з радістю повертається в Україну.

Часті запрошення на майстер-класи, лекції та уроки у Штатах українська гімнастка стала отримувати після Олімпіади в Атланті. За її словами, кількість пропозицій щоразу зростала, тож їй довелося “мотати я між 2 країн”.

“Але завжди повертаюсь в Україну, бо тут мій дім, моя Батьківщина”.

Молода спортсменка Лілія Подкопаєва

Вдома у Лілії залишилися й близькі друзі та товариші, однак з однією з них стосунки назавжди зіпсувалися після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Понад 20 років Подкопаєва вважала своєю найкращою подругою співачку Ані Лорак. Більш того, артистка хрестила дочку гімнастки Кароліну, яку до того ж назвали на честь Ані.

Лілія Подкопаєва прокоментувала мовчання куми Ані Лорак і розповіла, чи спілкується з нею зараз
Лілія Подкопаєва прокоментувала мовчання куми Ані Лорак і розповіла, чи спілкується з нею зараз

Лілія, яка разом із чоловіком відразу підтримала Україну, все ще не може повірити в мовчання Лорак. Нагадаємо, що співачка вже декілька років живе в москві, де будує власну кар’єру — з 24 лютого артистка не сказала жодного слова щодо війни в її країні.

“Маски зняті, кожен з нас зробив свій вибір. Її позиція всім відома. Тому ми з нею не спілкуємось. Якщо людина мовчить, то що я можу додати. На жаль”, — заявила Подкопаєва.

Лілія Подкопаєва на власному весіллі

Схожі статті