Єдиний син Тіни Кароль Веніамін вперше розповів, як пережив втрату батька: виріс копією Огіра-старшого

Знаменита українська співачка Тіна Кароль має сина Веніаміна, якого виховує самотужки, бо його тато, Євген Огір, помер, коли хлопчику було 4 роки.

Зустріч Тіни Кароль з Євгеном Огіром зробила її найщасливішою жінкою на світі. Закохані зіграли таємне весілля на початку 2008-го, через півроку вони повінчалися, вже не переховуючись від публіки, а згодом у них народився син Веніамін.

Здавалося б, ніщо не може затьмарити їхнього сімейного щастя, допоки Євгену не поставили серйозний діагноз – онкологію. Пара довго і з великими зусиллями намагалася побороти хворобу, однак у 2013-му рак забрав життя Огіра. Так співачка стала вдовою, а її маленький син – напівсиротою.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Єдиний син Тіни Кароль Веніамін вперше розповів, як пережив втрату батька

Хлопчик вкрай рідко з’являється в публічному полі, тож будь-які його інтерв’ю для фанатів на вагу золота. Враховуючи, що Веня давно живе і вчиться у Великобританії, коли до нього приїздить зіркова мама – він з великим задоволенням проводить з нею час. Як зізнався спадкоємець артистки, він дуже нею пишається та не уявляє, що робив би без неї після смерті батька:

“Хочу, щоб просто все було добре”, – говорить Веніамін Огір.

Єдиний син Тіни Кароль Веніамін вперше розповів, як пережив втрату батька

Важко не помітити, як з дорослішанням хлопець стає все більше схожим на покійного тата – ті ж очі, риси обличчя, комплекція, він вже вищий за маму. Безумовно, дивлячись на нього, Тіна завжди бачить свого коханого. І хоча вже багато років пройшло з моменту втрати Євгена, Кароль досі не представляла публіці нового чоловіка.

Детальніше про те, як склалося особисте життя Тіни Кароль у статусі вдови дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті