“Точнісінько такого вже не буде”: ідеальний шлюб Влада Ями не пережив випробування складною ситуацією в країні

Суддя шоу "Танців з зірками" Влад Яма продовжує приховувати своє місцезнаходження. В особистому блозі хореограф публікує тільки ностальгічні фото з родиною або колегами.

Влад Яма завжди був доволі активним у соціальних мережах, він з радістю ділився зі своїми шанувальниками кадрами з роботи, відпочинку та повсякденної рутини. Однак від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України зірковий хореограф зник з радарів онлайн-життя.

Відомо, що в перші дні війни Яма разом із родиною знаходився у своєму домі в Києві, але згодом він припинив виходити на зв’язок у реальному часі, вірогідно, щоб не засвітити ненароком місце перебування його родини. Все, що зараз публікує Влад — це інформаційну постери, які стосуються ситуації в країні, а також фотографії з мирного часу. 

Влад Яма з родиною
Влад Яма з родиною

Родина танцівника родом із Запоріжжя, де зараз одна з найбільш гарячих точок в Україні, тож можна припустити, що сам Яма вивіз звідти маму з татом і зараз вони знаходяться усі разом. 

Нещодавно зірка головних танцювальних шоу країни поділився декількома архівними фотографіями й зазначив, що дуже мріє про мирне життя. В одному з кадрів Яма позував разом з усією родиною — дружиною Ліліаною, сином Леоном, батьками і племінником.

Далі Влад показав чорно-біле фото, на якому він цілував кохану дружину Ліліану. У підписі до публікації він зазначив:

“Але ж точнісінько такого вже не буде”.

Шлюб Влада Ями не пережив випробування
Шлюб Влада Ями не пережив випробування

Насправді між подружжям все добре, сімейство Ями тримається разом. У наступній Instagram-історії Влад пояснив, що мав на увазі:

“Але може бути ще краще”, — написав хореограф, опублікувавши вже кольорове фото, на якому він піднімає келих шампанського.

Шлюб Влада Ями не пережив випробування
Шлюб Влада Ями не пережив випробування

Окрім того, Яма зазначив, що дуже сумує за роботою в кадрі на “Танцях з зірками” і в програма “Твій день”, тож сподівається зовсім скоро повернутися до улюбленої справи.

Схожі статті