“Європа? Та ну її…”: Слава Камінська поскаржилася на життя закордоном і заявила, що її маму вигнали з житла

Екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська від початку повномасштабного вторгнення росіян перебралася до Нідерландів разом із дітьми, щоб забезпечити їм мирне життя.

Слава Камінська вже третій місяць знаходить у Нідерландах разом із дочкою Лаурою, сином Леонардом і мамою. Перший час сімейство жило в маленькому готельному номері, який їм надали волонтери як соціальне помешкання у спеціальному центрі для біженців з України. Окрім даху над головою, Камінська отримувала безкоштовне триразове харчування щодня. 

Не дивлячись на доволі комфортні умови, артистка вирішила самостійно винайняти квартиру для своєї сім’ї в Роттердамі. Після цього її разом з дітьми й мамою позбавили соціального житла. За словами Камінської, європейці зараз погано ставляться до українців і абсолютно не хочуть їм допомагати:

“Європа? Та ну її в д*пу”, — різко висловилася Слава в одній зі свіжих публікацій в особистому блозі.

Пізніше виконавиця додала, що її маму вигнали з помешкання, в якому жінка була тимчасово прописана разом з онуками.

“Я винайняла квартиру в Роттердамі. Мама моя досі прописана там, де ми жили. Її звідти вигнали. Ось так люблять українців. Я трохи в шоці”, — обурилася Камінська.

Співачка з’ясувала, що зараз у номер, де мали б жити її мама з дітьми, заселили жінку непристойної професії, що розізлило її ще більше. 

Проте зазначимо, що шанувальники Слави не підтримали її різких висловлювань у сторону європейців. У коментарях люди вказують, що треба бути вдячними за допомогу або взагалі повертатися додому, аби підтримувати економіку України:

Коментарі під публікацією Слави Камінської
Коментарі під публікацією Слави Камінської

Камінська також додала, що вона неодноразово потрапляла в скандали, адже завжди веде себе прямолінійно та вказує на все, що їй не подобається або що її не влаштовує.

Схожі статті