Повертається назад: жінка Потапа Настя Каменських пояснила, чому покидає Америку, але їде не в Україну

Зіркова дружина відомого українського репера і продюсера Потапа Настя Каменських повідомила фанатам, що покидає Америку, але прямує не додому.

Ранок 24 лютого Потап і Настя Каменських зустріли не у себе вдома під Києвом і навіть не в Україні. Пара напередодні повномасштабного російського вторгнення поїхала на відпочинок в Іспанію зі своїми мамами і вирішила не повертатися назад. За кордоном музиканти ведуть інформаційну боротьбу з ворогом та займаються збором коштів на потреби ЗСУ шляхом участі в благодійних концертах в різних куточках світу.

У програмі “Зірковий шлях” Каменських розповідала, що вони з Олексієм мали повертатися в Україну 25 лютого, тож артистка не уявляє, як так всесвіт розпорядився, що саме в той момент їхня родина опинилася вдалині від війни.

Дружина Потапа Настя Каменських пояснила, чому покидає Америку, але їде не в Україну
Дружина Потапа Настя Каменських пояснила, чому покидає Америку, але їде не в Україну

Після кількох тижнів у Мадриді Потап і Настя виїхали в Америку, де взяли участь у премії Latin American Music Awards та вкотре привернули увагу світу до ситуації на Батьківщині. Але надовго у Штатах вони не залишилися.

Так, у своєму Інстаграмі Каменських анонсувала виступ на концерті в Празі:

“Рада виступити на такій масштабній події, присвяченій Україні, яка має на меті збір коштів на обладнання для українських лікарень, які приймають дітей, постраждалих внаслідок бойових дій”.

Залишається загадкою, чи супроводжуватиме Потап зіркову дружину в Чехії. До речі, репер отримує неймовірну кількість критики від користувачів мережі через те, що під час війни не повертається додому, але чоловік Каменських реагує на це спокійно та за кордоном не сидить, склавши руки:

“Ми з Потапом, як і більшість українських артистів, щодня докладаємо всіх зусиль, аби якомога більше людей по всьому світу знали правду про Україну і підтримували та допомагали нам”, – розповідала Настя.

Схожі статті