Як виглядає та чим займається перша дружина обранця Олі Полякової, з якою багатій розлучився стрімголов

Оля Полякова ніколи не приховувала, що її обранець до неї мав серйозні стосунки та родину. Дітей у нього від першого шлюбу не було, але суперниця була жінкою з характером.

Оля Полякова завжди пишалася своєю родиною. Вона вже давно заміжня та виростила двох донечок-красунь. Чоловік просто обожнює свою Суперблондинку. Разом сімейство побудувало собі величезний будинок та часто подорожує світом.

Тим не менш, для Вадима Буряковського, чоловіка Олі, це вже другий досвід таких серйозних стосунків. Виявляється, бізнесмен був вже одруженим. Співачка неодноразово відзначала, що зі своєю колишньою її обранець розійшовся дуже гідно. Він лишив її з чималим приданим, але й нову кохану не ображав подарунками. На жаль, світлини з минулого багатія не збереглися, проте, багато фото з ранніх років подружнього життя співачки та підприємця.

Оля Полякова залишила чоловіка, забрала дітей та поїхала геть
Як виглядає та чим займається перша дружина обранця Олі Полякової

Існує версія, що перший шлюб Буряківського розпався через те, що екс-дружина не народжувала йому дітей. Стосунки з Олею подарували йому безцінний досвід батьківства.

Старша донька народилася дуже скоро після весілля. Полякова стала свого роду молодою матусею, адже їй був лише 21 рік, коли у світ прийшла її крихітка Маша. Цікаво, що ця дочка більше схожа на маму, а ось молодшенька Аліса – татова копія.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Попри те, що збулася мрія Вадима про сімейний затишок та діток, Суперблондинка не полишала своїх амбіцій стати зіркою. Раз у розмові про себе вона зізналася, що її виступи на сцені приносять такою чимало коштів у родину, хоча й її коханий дуже добре заробляє.

Нагадаємо, що Полякова та Буряковський одружилися у 2004 році. Познайомилася пара завдяки випадковій зустрічі.

Схожі статті