56-річна Алла Мазур звернулася до татка свого сина Артема? Зірка щемливо висловилася: “Заспокой мене, милий”

Алла Мазур продовжує вражати своїх прихильників: виявляється зірка дуже лірична душею та тонко переживає нинішні події в Україні. Найцікавіше у матеріалі.

Алла Мазур. Ця ведуча стала справжньою легендою українського телебачення. На новинах, які майстерно подає знаменитість, виросло не одне покоління. Вона стала настільки рідною нашому глядачеві, що фанати прагнуть дізнатися всі деталі життя зірки.

Зокрема, таємницею лишається те, хто ж є татком сина Артема, якого Алла народила у 2008 році.

56-річна Алла Мазур звернулася до татка свого сина Артема?

Вважається, що потенційним батьком хлопчика може бути телевізійник Роберт Опаленик. У мережі неодноразово знаходили схожості між чоловіком та підлітком. Перше, на що вказували прихильники Мазур – це те, що у Роберта та Тьоми подібна форма голови, очі та постава. Сама ж Алла казала, що її обранцем став не політик чи олігарх, проте персона непублічна. Жінка з натхненням згадувала, що її дуже романтично зустріли з пологового. Вона отримала небувалий букет квітів.

Та нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі, ведуча опублікувала ніжні рядки:

“Заспокой мене, милий”

56-річна Алла Мазур звернулася до татка свого сина Артема?

Можна вирішити, що Мазур так чарівно звертається до свого коханого. Проте, це лише її запис віршу сучасної авторки Оксани Волошиної.

Нагадаємо, що Алла веде новини студії ТСН з 1 січня 1997 року, це був перший такий випуск на “1+1”, і саме це зробило Мазур обличчям програми. У 2019 році, коли зірка повідомила про онкологію, вона не припинила співпрацю з улюбленим каналом. У 2020-му вже сміливо вийшла в ефір без перуки.

Схожі статті