Через рік після розлучення зі Славією Дзідзьо зробив зізнання про одруження під час війни: “Було таке весілля”

Знаменитий український виконавець Дзідзьо зробив публічне зізнання стосовно весілля, в якому він нещодавно взяв участь. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Дзідзьо у період війни намагається якомога краще підтримати захисників України. Однак, нещодавно у мережі з’явилася інформація про те, що виконавець брав участь у весіллі, де виступав за круглий гонорар.

Дзідзьо запримітили на помпезному весіллі у Луцьку
Через рік після розлучення зі Славією Дзідзьо зробив зізнання про одруження під час війни

Шанувальники знаменитості були розгнівані через поведінку зірки, адже вважають, що святкування подібного роду під час війни неетичні. Варто відмітити, що на цьому святі виступав і Павло Зібров.

Через рік після розлучення зі Славією Дзідзьо зробив зізнання про одруження під час війни

Фотографії, на яких можна було помітити артиста були розмиті, саме тому фанати і не зрозуміли, що тема з одруженням взагалі його не стосується. Уся справа в тому, що поки Дзідзьо та Павло Зібров намагаються підтримувати свою батьківщину, двійники артистів заробляють на їхньому імені.  Михайло Хома описав цю діяльність словом “паразитувати”.

Михайло був дуже розлючений через ситуацію яка склалася. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з цього весілля та спростував новину про те, що це він виступав на корпоративі.

Варто відмітити, що не так давно його колишня дружина Ярослава давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що нічого не розповідає про особисте життя свого колишнього чоловіка, через те, що він дуже дратується. Тільки-но Славія щось розповідає журналістам, як їхні стосунки псуються. Втім, зараз вони підтримують зв’язок і ба більше, Ярослава навіть отримує від нього матеріальну допомогу.

Схожі статті