Лідія Таран пішла з роботи і забрала доньку від Андрія Доманського за кордон: “Патріотично снідає гречкою”

Одна з найвідоміших українських журналісток Лідія Таран пішла з роботи і забрала за кордон доньку від Андрія Доманського. Зіркова мама виїхала з України через війну.

24 лютого назавжди розділило життя кожного українця на до та після. Не стали винятком і знаменитості. Так, Лідія Таран до повномасштабного російського вторгнення ходила на улюблену роботу, займалася затишком свого улюбленого дому і виховувала доньку Василина щасливою людиною з великими планами на майбутнє.

Але враз все змінилося – з початком війни телеведуча без зволікань прийняла рішення виїжджати за кордон, аби забезпечити безпеку собі та дитині в першу чергу.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран пішла з роботи і забрала доньку від Андрія Доманського за кордон

Лідія Таран пішла з роботи і забрала доньку від Доманського за кордон

В якості країни для тимчасового прихистку журналістка обрала Францію, саме туди вона регулярно їздила на відпочинок у мирні часи. Про роботу на 1+1 Лідії довелося в більшій мірі забути, але вона все одно займається журналістською діяльністю та виконує важливу місію – доносить світові всю правду про події в рідній Україні.

Василину Таран віддала на навчання у місцевий коледж, про що розповіла у дописі, присвяченому Дню захисту дітей. Лідія зізналася, що її серце болить, коли вона думає про те, що народила дитину з покоління дітей війни:

“Дорогі тата, які захищають нас і дорогі мами, які вивозять у безпеку свій найдорожчий скарб, своїх безцінних дітей! Дякую вам. На 2 фото мій підлітковий скарб патріотично снідає гречкою у Франції і іде на вокзал, щоб дістатись свого коледжу”, – написала Лідія.

Також зірка “плюсів” додала – Василина дуже сумує за домом і хоче повернутися, але ще вона дуже вдячна мамі за те, що забрала її з війни.

Схожі статті