В Олени Кравець з’явилася конкурентка: в Кварталі нова зірка, яка бездоганно копіює попередницю

Стало відомо, що в Олени Кравець з'явилася серйозна конкурентка. Команда Кварталу прийняла до себе в команду копію колишньої учасниці.

Знаменита українська гумористка Олена Кравець вже багато років працює як з колективом, так і напрацьовує самостійну творчість. Варто відзначити, що вона є невід’ємною частиною “Вечірнього Кварталу”, який без неї здається фанатам неповноцінним.

Після початку вторгнення російської федерації на території України Олена зупинила свою діяльність, але не припинила підтримувати батьківщину на усіх фронтах. Особливо, мова йде про інформаційну сферу.

В Олени Кравець з’явилася конкурентка

Олена Кравець змінила зачіску і вразила вродою
В Олени Кравець з’явилася конкурентка

Втім, Вечірній Квартал також не функціонує, адже під час війни гумористичні програми виглядають наче кощунство. І хоча розважальні проєкти призупинені, на офіційній сторінці програми в соціальній мережі Instagram постійно з’являються різноманітні жарти, які здебільшого направлені на деморалізацію росіян.

Квартал намагається знищити ворога гумором. Нещодавно там почала з’являтися акторка Тетяна Лазарева, яка засудили дії російської федерації і намагається підтримувати цей непростий час українців. Нещодавно відео з нею з’явилося у мікроблозі шоу. Підписники одразу звернули увагу на те, наскільки Тетяна схожа на Олену. Настільки, що їх майже неможливо одну від одної відрізнити.

Підписники “Кварталу” відразу звернули на те, що раніше не бачили цієї актриси, але впізнали її. Варто зазначити, що частина підписників обурились на те, що це відео розмістили на офіційній сторінці “Кварталу”, а інші підтримали актрису та подякували за правду та гострий сарказм.

Схожі статті