45-річний Максим Галкін з українським прапором був помічений у Лондоні: чи збирається тепер приїхати до Києва?

Максим Галкін вразив своїм рішенням підтримувати Україну. Чоловік все життя будував кар'єру в рф, але 24-го лютого вирішив розірвати стосунки з батьківщиною.

Максим Галкін. Цей популярний гуморист вразив всіх, без виключення, своїм рішенням підтримувати Україну та допомагати українським біженцям. Чоловік відкрився суспільству і своїм фанатам зовсім з іншого боку.

Поки у росії його постать пропагандисти намагаються якнайдужче полити брудом, вигадати нові плітки про нього з Аллою Борисівною, Максим вже готується до концерту у Лондоні. Варто зазначити, що переїхавши до Ізраїлю, він не припинив свою сценічну діяльність.

Вразило багатьох у мережі те, що у Британії вже з’явилися постери-анонси про виступ Галкіна. Як помітили прихильники, чоловіку на піджак організатори прифотошопили хустинку у кольорах українського прапору.

45-річний Максим Галкін з українським прапором був помічений у Лондоні

Чи претендує Максим Галкін на українське громадянство?

Останніми днями новинні стрічки майорять повідомленнями про те, що популярному журналісту з рф, який також зайняв проукраїнську позицію, начебто дали паспорт з тризубом. Мова іде про Олександра Невзорова. Проте, згодом цю ідею спростували у вищих колах, мовляв заповітної книжечки з золотавим гербом росіянин не отримував.

Що ж стосується чоловіка Алли Пугачової, попри те, що він не раз бував в Україні, до нашої столиці не збирається. Більше того, мережею гуляли чутки про те, артисти претендують отримати паспорт Ізраїлю. Дітей також планували віддати у місцеву школу.

Нагадаємо, що Примадонна і гуморист одружилися у 2011 році.

Схожі статті