Ольга Сумська застала чоловіка Віталія Борисюка в обіймах іншої: красуня міцно вчепилася в актора

Знаменита українська акторка Ольга Сумська показала, як її чоловік Віталій Борисюк обіймається з іншою. Дізнайтеся усі деталі в статті.

Відома українська акторка Ольга Сумська на початку війни поховала свою матір Ганну Іванівну, а сама рушила до Італії. Її чоловік Віталій Борисюк залишився в Україні, адже чоловіків не випускають за кордон.

Ольга Сумська застала чоловіка Віталія Борисюка в обіймах іншої

Втім, це не завадило зірковому подружжя окремо одне від одного допомагати українцям. І поки Ольга В’ячеславівна готувала в їдальні на Півдні Європи, її чоловік зосередився з поміччю під Києвом.

Зараз пара вже разом, і все робить спільними силами. Нещодавно акторка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому вони з Віталієм навідали жителів деокупаваного села.

Ольга Сумська застала чоловіка Віталія Борисюка в обіймах іншої. Скріншоти особистої сторінки зірки 

Так, родина привезла гуманітарну допомогу в населений пункт. Однак бабуся була настільки вражена побаченими зірками, що обійняла Борисюка, а потім поклала свою руку йому на грудну клітку і не забирала її до останнього.

Нагадуємо, що минулого року Ольга Сумська знову вийшла заміж за свого чоловіка Віталія Борисюка. Зіркове подружжя влаштувало пишне весілля. Свій вчинок вона пояснила досить просто: коли була молода, не могла дозволити собі весілля її мрій, тому погодилася на те, що вони з Віталієм могли потягнути фінансово.

Судячи з усього, криза у шлюбі, яка була у Ольги та Віталія далеко позаду і вони проживають новий період у стосунках. Адже раніше Віталія неодноразово бачили у компаніях студенток та юних серцеїдок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.