Без кілометрових ділянок і палаців: зірки, які живуть у звичайних квартирах – Огнєвіч, Нікітюк, Мішина

Публіка звикла вважати, що абсолютно всі зірки живуть у величезних будинках з кілометровими ділянками, але насправді це не зовсім так. Дізнайтеся, хто з українських знаменитостей живе у звичайних квартирах.

Житлові умови артистів цікавлять фанатів так само, як і їхнє особисте життя. Сенсація зібрала добірку українських зірок, які поки що не заробили на заміські будинки і палаци.

Леся Нікітюк

Телеведуча Леся Нікітюк подарувала своїм батькам будинок в Хмельницькому, а сама облаштувалася в одному з елітних житлових комплексів столиці у невеличкій квартирі.

Як виглядає квартира Лесі Нікітюк
Як виглядає квартира Лесі Нікітюк

Злата Огнєвіч

З участю в романтичному реаліті-шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч показала фанатам своє житло. Співачка живе у квартирі-студії площею 79 квадратів на Новопечерських Липках в Києві. Інтер’єр витриманий у стилі мінімалізму в переважно ніжних відтінках.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч, в якій не захотів жити Андрій Задворний
Як виглядає квартира Злати Огнєвіч
Як виглядає квартира Злати Огнєвіч, в якій не захотів жити Андрій Задворний
Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Ольга Сумська

Легендарна українська акторка Ольга Сумська та її чоловік Віталія Борисюк обрали для комфортного життя квартиру з панорамними вікнами, світлими відтінками, дорогими меблями та безліччю дзеркал. Нерідко в Інстаграмі Сумської з’являються кадри з дому.

Слава Камінська

Екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська з великим задоволенням впустила до себе додому журналістів. Виконавиця разом з дітьми від шлюбу з пластичним хірургом Едгаром Камінським живе в просторій квартирі з великим балконом, де знайшлося місце навіть для басейну.

Ксенія Мішина

Перша Холостячка країни Ксенія Мішина незадовго до початку війни в Україні придбала чотирикімнатну квартиру в Києві в одному зі столичних комплексів на Лівому березі.

Схожі статті