Олег Винник більше не повернеться в Україну? Таємниця повелителя вовчиць розкрита: “Залишуся в Європі”

Відомий український виконавець Олег Винник вже декілька місяців ховається від преси та не виходить на зв'язок з фанатами. Що стало причиною?

Коли розпочалася війна шанувальники Олега Винника розраховували на його постійну підтримку та присутність в інформаційному полі. Однак правда виявилася вельми неприємною: повелитель вовчиць зник майже одразу, записавши лише одне відео на підтримку України.

Олег Винник більше не повернеться в Україну

Олег Винник більше не повернеться в Україну. Скріншот коментарів під публікацією артиста

Побачити свого кумира знову вовчиці змогли лише через місяць, коли Олег вирішив привітати їх з світлим святом Пасхи. Примітно, що виконавець навіть не показав свого обличчя, а просто поділився фотографією свого пасхального кошика, чим, імовірно, викрив свій секрет.

Олег Винник більше не повернеться в Україну. Скріншот коментарів під публікацією Таюне

Так, мережа вирішила, що небажання Олега показуватися людям зумовлено тим, що він не знаходиться в Україні і не хоче, щоб про це знали інші. Втім, існує і інша версія, нібито артист дуже сильно захворів і це помітно на його останніх кадрах. Мовляв, поїхав за кордон лікуватися і приховується від аудиторії.

Так чи інакше, але все зводиться до Європи. Варто відмітити, що у Олега Винника є власна квартира в Берліні, а також студія звукозапису. Подейкують, що і його рідний син Юліан також живе в Німеччині.

Тим часом його бек-вокалістка також не показується на людях. Таїсія вважається його дружиною і така поведінка лише підтверджує той факт, що вони знаходяться у шлюбному союзі і діють разом. Але репутація артиста, так чи інакше, зазнала серйозного удару.

Схожі статті