Леся Нікітюк запросила Джастіна Бібера в Україну: телеведуча знає, хто допоможе співаку з його паралічем

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк відреагувала на повідомлення Джастіна Бібера про те, що в нього параліч половини обличчя. Усі деталі в статтях.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк прославилася на всю Україну саме завдяки бездоганному почуттю гумору. Артистка вміє знайти щось смішне навіть у найтемніші часи, і це допомагає її аудиторії рухатися далі.

Леся Нікітюк вперше розповіла про стосунки зі своїм головним ворогом
Леся Нікітюк офіційно запросила Джастіна Бібера в Україну після новини про його недугу

Також вона часто сміється над своїм положенням зірки в Україні. Вона звертається до голівудських знаменитостей, знаючи, що на неї навряд відреагують, але продовжує блазнювати, аби повеселити публіку.

Леся Нікітюк офіційно запросила Джастіна Бібера в Україну після новини про його недугу

Нещодавно всесвітньовідомий виконавець Джастін Бібер зізнався, що через хворобу в нього стався параліч обличчя. Неймовірний красень на даний момент вимушений лікуватися від недуги, яка напряму впливає на його зовнішність та привабливість, що в свою чергу має свій вплив на його кар’єру.

Леся поділилася цією сумною новиною на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а вже через декілька хвилин поділилася повідомленням, яке отримала у відповідь.

Леся Нікітюк офіційно запросила Джастіна Бібера в Україну після новини про його недугу. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Її підписниця запропонувала Джастіну лікуватися в Охматдиті, адже їй колись там допомогли з таким самим діагнозом.

Леся Іванівна довго не думала і запропонувала Джастіна приїхати в Україну та пролікуватися.

“Тут є реальний шанс для тебе вилікуватися. Не бійся, довірся”

Вона закликала його не боятися та довіритися українським лікарям, які вилікують його за допомогою акупунктури.

Схожі статті