Микола Тищенко з МастерШеф засвітився у Європі: народний депутат безсоромно втік з України під час війни

Знаменитий український ресторатор та народний депутат Микола Тищенко був помічений далеко від дому, у Європі. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український ресторатор та народний депутат Микола Тищенко у період війни зник з інформаційного поля. І поки журналісти всюди його шукають, відома співачка TAYANNA видала з головою політика. З’ясувалося, що чоловік ховається в Європі.

Микола Тищенко з МастерШеф засвітився у Європі

Так, артистка зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій були присутні кадри у компанії Миколи. Примітно, що на відміну від багатьох чоловіків, Миколу без проблем випустили і він відвідує благочинні заходи, у якості філантропа.

Микола Тищенко з МастерШеф засвітився у Європі. Скріншот коментарів під публікаціями співачки

Користувачі мережі дуже бурхливо відреагували на появу народного депутата за кордоном, адже поки українські чоловіки боронять Україну, він відвідує світські заходи. Коментатори не шкодували образливих слів, і майже уся стрічка коментарів під публікацією артистки заповнена неприємними речами про Миколу Тищенка.

Микола Тищенко з МастерШеф засвітився у Європі. Скріншот коментарів під публікаціями співачки

З цього можна зробити висновок, що народний депутат популярністю серед народу не користуються і навіть більше, лідує по кількості хайтерів.

Нагадуємо, що Тищенко вже неодноразово встиг оскандалитися, будучи на посаді депутата. Українц досі згадують йому конфуз з вартістю м’яса, яке він зменшив у шість разів в інтерв’ю. Враховуючи той факт, що Микола ресторатор, це здається якимось нонсенсом, але чоловік дійсно не знав, скільки воно коштує. Також йому досі не можуть забути вечірку у розпал локдауну.

Схожі статті