Ольга Мартиновська ніжно обійняла Володимира Ярославського та зробила публічне зізнання: “Закохалася в тебе”

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська сколихнула мережу невеличким зізнанням про почуття її маленької донечки Віри. Усі деталі в статті.

Відома українська шеф-кухар Ольга Мартиновська нарешті змогла возз’єднатися зі своїм партнером Володимиром Ярославським, зайнятися разом з ним благочинністю та провести добре час.

Мартиновська полишила справжнього красеня: як виглядає колишній зірки
Ольга Мартиновська ніжно обійняла Володимира Ярославського та зробила публічне зізнання

Зокрема зіркова пара змогла поділитися новими спільними кадрами, які не можуть не тішити вірних фанатів.

Ольга Мартиновська ніжно обійняла Володимира Ярославського та зробила публічне зізнання

Так, не так давно Володимир та Ольга влаштовували за кордоном благодійну вечерю, метою якої був збір коштів для українців. На заході знаменитості були вбрані у вишиванки та форму кухарів.

Ольга Мартиновська ніжно обійняла Володимира Ярославського та зробила публічне зізнання. Скріншот особистої сторінки зірки

Також зірка зробила вражаюче зізнання: виявляється її маленька донька Віра закохалася у фотографа, який робив кадри для Ярославського та Мартиновської.

Нагадуємо, що Ольга виховує свою доньку самотужки. Декілька років тому вона розлучилася зі своїм чоловіком. Тривалий час подейкували про її Роман з колегою та другом Ярославським. Напередодні війни, на честь Дня усіх закоханих Ольга презентувала інтерв’ю, в якому вони з Вовою відповідали на питання журналістів, що ж таке кохання.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський зібрали мільйон для Охматдиту
Ольга Мартиновська ніжно обійняла Володимира Ярославського та зробила публічне зізнання

Примітно, що в проекті брали участь лише подружжя та офіційні пари, що наштовхує на висновок про роман між знаменитостями, який вони вже не приховують.

Схожі статті