Валерій Харчишин розповів, чи насправді Олег Винник покинув Україну: “В Німеччині проводить концерти”

Відомий український співак Валерій Харчишин зізнався, де зараз може знаходитися Олег Винник, якого розшукують не тільки фанати, але і журналісти.

Відомий український виконавець Олег Винник місяцями не виходить на зв’язок зі своїми фанатами. Частина аудиторії зробила висновок, що він втік з України, і тому приховує обличчя, інші вірять, що кумир не зрадив їхньої довіри і ховається через хворобу.

Валерій Харчишин розповів, чи насправді Олег Винник покинув Україну. Скріншот коментаря під публікацією бек-вокалістки

Валерій Харчишин розповів, чи насправді Олег Винник покинув Україну

Втім, здається, що шанувальникам все ж таки доведеться прийняти неприємну правду. Нещодавно знаменитий музикант Валерій Харчишин поділився інформацією, яка стосується повелителя вовчиць.

Лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин зізнався, чому його маленького сина немає поруч
Валерій Харчишин розповів, чи насправді Олег Винник покинув Україну

“Не знаю, де він. Ми сьогодні, до речі, згадували про нього, коли їхали. Здається, десь побачили афішу. Хлопці питали, де ж Олег Винник. Можливо, в Німеччині проводить якісь концерти. Не знаю”, – сказав Харчишин в інтерв’ю “24 каналу”.

Також Валерій заявив, що не розуміє артистів, які будучи чоловіками у розквіті сил, ховаються в Європі. Хоча намагається поставитися до цього з розумінням. Так, артист пригадав Дмитра Монатіка, який робить усе можливе для своєї країни, але з-за кордону.

Варто відзначити, що в Олега дійсно заплановані концерти в Європі, які починаються восени, тому так чи інакше повелитель вовчиць буде виїжджати до Європи.

Нагадуємо, що в Олега Винника є квартира в Берліні, а також студія звукозапису. Подейкують, що там підростає єдиний син повелителя вовчиць Юліан. Тому переїхати за кордон в Олега причин більш, ніж достатньо.

Схожі статті