Як виглядає колишня дружина Горбунова, яка втратила зірку через його позашлюбну дитину: до Осадчої далеко

Відома українська телеведуча Катерина Осадча вийшла заміж за Юрія Горбунова після того, як заявила про те, що носить його дитину. Однак, у Юрія була дружина.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов багато років був одружений з жінкою, яка була вдвічі старша за нього. З Людмилою Горбуновою він познайомився ще за студентських часів. Жінка виховувала доньку від іншого чоловіка, а власних дітей у пари не було. Аудиторія підозрювала, що зірка невірний своїй коханій, і власне, як виявилося, мала рацію.

Як виглядає колишня дружина Горбунова, яка втратила зірку через його позашлюбну дитину

Про зв’язок Юрія Горбунова та Катерини Осадчої стало відомо, коли живіт приховувати вже було неможливо та і не мало сенсу. Пара розповіла, що чекає на спільну дитину, і заявила, що одружилася.

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова, яка втратила зірку через його позашлюбну дитину

Раніше зірка зізнавалася, що вийде заміж вдруге лише за умови, якщо в неї буде інша дитина. Тобто Осадча є противником шлюбу, але заради нащадкам була готова піти на цей крок.

Що сталося з Людмилою Горбуновою після розлучення з телеведучим достовірно невідомо. Жінка ніколи не була публічною особою, а після розриву зі знаменитістю, взагалі зникла з інформаційного простору.

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова, яка втратила зірку через його позашлюбну дитину

Натомість у зірки все добре. Він виховує двох маленьких синів, а також став вітчимом старшому спадкоємцю Катерини Осадчої Іллі Поліщуку.

Родина живе за містом, в літньому котеджному містечку, а їхніми сусідами стали Настя Каменських та Потап. Навіть під час війни родина довела, що вона дуже міцна та любляча. На жаль, цю перевірку пройшли не усі зіркові сімейства.

Схожі статті