“Як так можна”: Коля Сєрга розкрив усю правду про листування зі зрадницею Регіною Тодоренко — довів вагітну

Український артист Коля Сєрга, який зараз захищає територіальну цілісність України на фронті, пояснив, чому він публічно розкрив особисту переписку з Регіною Тодоренко.

Зірки Колі Сєрги і Регіни Тодоренко почали запалюватися у нульових на Новому каналі — обоє брали участь в українській версії “Фабрики зірок” і обоє стартували свою кар’єру саме з цього шоу.

Згодом одеситка Тодоренко і черкащанин Коля Сєрга стали колегами — їх запросили як дует ведучих у тревел-шоу “Орел і Решка”. Харизматичні й талановиті молоді люди швидко полюбилися телеглядачам, а самі артисти знайшли спільну мову та почали товаришувати у реальному житті та обзавелися спільними друзями. 

Регіна Тодоренко вирішила відмитися і облила брудом Сєргу, але правда одразу вийшла назовні
Регіна Тодоренко та Коля Сєрга

Зараз Коля та Регіна абсолютно не спілкуються. Більш того, Сєрга публічно “послав” екс-колегу, не зважаючи навіть на те, що вона зараз знаходиться при надії.

Дружбу Регіни та Колі зруйнувала реакція ведучої на події на території її Батьківщини. Після 24 лютого корінна одеситка, яка останні декілька років мешкає у москві, жодного разу не висловилася щодо ситуації в Україні та агресії в росії. Пізніше сама Регіна пояснила це тим, що вона не хоче сваритися через політику з чоловіком, співаком Владом Топаловим, який є росіянином. 

Коля Сєрга пішов добровольцем
Коля Сєрга пішов добровольцем

Така поведінка надзвичайно обурила Сєргу, який пішов добровольцем захищати Україну. Особливо Коля вийшов з себе, адже Регіна продовжувала мовчати навіть після того, як у Бучі через росіян загинув її колишній хлопець, якого звали Аліком.

“Мого друга, який колись зустрічався з Регіною Тодоренко, убили в Бучі, – розповів Коля Сєрга. – Вистрілили в потилицю, хоча Алік не був військовим. Він вийшов із підвалу і його просто так убили”, — розповів Сєрга.

Це так вразило артистка, що він публічно звернувся до екс-колеги:

“Я записав сторіз і був злий на Регіну, яка ніяк не відреагувала”.

За словами Колі, наступного дня Тодоренко написала йому й запитала, чи це правда. А вже наступного дня ведуча заявила, що екс-колега просто піариться на ній.

“Ця ситуація мене зсередини розбурхувала, я розумів, що с*ка! С*ка ж! Ну як так можна?! Одна справа, коли ти просто людина, яка емігрувала до росії й залишилася там жити. Але ти – селебріті, на тебе дивляться люди, вони тобі довіряють”, — обурився Сєрга.

Регіна Тодоренко вирішила відмитися і облила брудом Сєргу, але правда одразу вийшла назовні. Скріншот публікації зірки

Схожі статті