Наталя Могилевська знайшла судженого під час війни, який ні на крок від неї не відходить: “Захищає від усього”

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська вперше за довгий час заговорила про свого коханого, з яким зійшлася у період війни. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Наталія Могилевська тривалий час приховувала будь-які деталі свого особистого життя. Після невдалого шлюбу, який тривав лише рік, знаменитість так і не пішла під вінець, і, власне, спражнє кохання знайти не змогла.

Як виглядають усі чоловіки Наталі Могилевської
Наталія Могилевська знайшла судженого під час війни, який ні на крок від неї не відходить

Однак, зірка не залишала спроб побудувати справжнє сімейне гніздечко, і цілком можливо, що їй це вдасться.

Наталія Могилевська знайшла судженого під час війни, який ні на крок від неї не відходить

Нещодавно артистка згадала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше згадала про нового обранця, з яким зійшлася під час війни. Особистість коханого вона не розкрила, але дала зрозуміти, що справи приймають серйозний темп.

46-річна Наталія Могилевська розповіла про біолабораторії в Україні
Наталія Могилевська знайшла судженого під час війни, який ні на крок від неї не відходить

“Ми були разом весь цей час. Він їздить зі мною містами, захищає мене. Тобто він їздить зі мною та захищає від усього. Мені з ним і смерть не страшна, як у пісні”, – поділилася відома співачка з журналістами.

Також Наталія поділилася думкою про можливе встановлення дитини. Зірка обговорювала цю думку з аудиторією раніше. Однак аргументом проти виступала відсутність надійного чоловічого плеча, який міг би виконувати для малюка усі функції батька. Власне, Могилевська відмовилася від ідеї забрати дитину з дитячого будинку через те, що її родина неповна.

Тепер зірка має можливість побудувати міцну родину і реалізувати свою найбільшу мрію — стати матір’ю.

Схожі статті