Як у молодості виглядали старожили українського шоу-бізу: Юрій Горбунов, Анатолій Хостікоєв та інші чоловіки

Юрій Горбунов, Анатолій Хостікоєв, Ігор Кондратюк та їхні колеги стояли у витоків українського шоу-бізу. Як виглядали у молодості вітчизняні зірки-старожили — дивіться далі.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов у молодості
Юрій Горбунов у молодості

Юрій Горбунов носить звання заслуженого артиста України. Чоловік встиг зарекламувати себе не лише як один з найкращих телеведучих, а й як актор і продюсер. Свою зіркову діяльність Горбунов розпочав ще у 90-х роках, але по-справжньому популярним він прокинувся у 2000 році, коли разом з Машею Єфросініною почав вести “Підйом” на Новому каналі.

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк у молодості
Ігор Кондратюк у молодості

Ігор Кондратюк — одна із найвагоміших персон в розвитку українського шоу-бізнесу. Хоча сам він не співає й не грає у кіно, він зарекомендував себе як талановитий продюсер. Його авторська програма “Караоке на майдані” стала однією з гілок розвитку для вітчизняного ТБ. Сам же Кондратюк став зіркою “Х-фактору”, “Україна має талант” та низки інших шоу.

Анатолій Хостікоєв

Анатолій Хочтікоєв у молодості
Анатолій Хостікоєв у молодості

Складно уявити історію українського кінематографу без Анатолія Хостікоєва, який являється чоловіком Наталі Сумської. У свої 69 років актор може позмагатися харизмою з сотнями юних колег, а у молоді роки пишна зачіска й яскравий погляд ще більше підкреслювали його талант і вміння триматися у кадрі.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов у молодості
Олександр Пономарьов у молодості

Олександра Пономарьова складно назвати чоловіком літнього віку, однак він дійсно являється старожилом українського шоу-біжу. Пономарьов замолоду був ще тим красунчиком — зміг підкорити серце ловеласки Олени Мозгової. Окрім того, саме Олександр став першим представником від України на Євробаченні у 2003 році.

Олег Скрипка

Олег Скрипка у молодості
Олег Скрипка у молодості

Олег Скрипка разом зі своїм гуртом “Воплі Відоплясова” створили культурну революцію в українській музиці ще наприкінці 80-х — саме вони стояли у витоків вітчизняного панку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.