52-річна Ірина Білик повідомила, що збирається заміж шостий раз: хто став новим обранцем у непростий час

Українська співачка Ірина Білик у свіжому інтерв'ю поділилася подробицями особистого життя. Чи готова артистка до нових стосунків після розлучення — читайте далі.

Особисте життя Ірини Білик вийшло не менш насиченим, ніж її творча діяльність. Ще на початку своєї кар’єри виконавиця зарекомендувала себе як знатна серцеїдка — вісім років вона прожила у громадянському шлюбі зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним. Пара познайомилася у 1990 році під час фестивалю “Весняні надії” і більше не розлучалася до 1998-го.

Після продюсера Ірина швидко “переключилася” на епатажну модель Андрія Оверчука. Хоча цей шлюб тривав усього чотири роки, в пари за цей час встиг народитися спільний син Гліб, якому скоро виповниться вже 23 роки. З батьком свого первістка Білик наразі не підтримує стосунків.

Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук
Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук

Після Оверчука Ірина закохалася у хореографа Дмитра Коляденка, якого відбила у його тогочасної дружини та партнерки по бізнесу Олени. Стосунки з Дмитром виконавиця називає по-справжньому гарячими — за три роки спільного життя закохані встигли влаштувати рекордну кількість скандалів, а те, як вони з’ясовувати стосунки чула чи не вся околиця. Однак самі Ірина та Дмитро обожнюють згадувати той період, а для самого шоумена Білик і досі залишається головною музою у житті.

Після розставання з Коляденком співачка знайшла для себе нового Дмитра — хореографа Дікусара, з яким вона брала участь у “Танцях з зірками”. Однак і ці стосунки закінчилися розставанням.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик
Дмитро Коляденко та Ірина Білик

Першим офіційним чоловіком Ірини став російський режисер Аслан Ахмадов, з яким артистка виховувала спільного сина Табріза, народженого сурогатною матір’ю. Минулого року пара оголосила про розлучення — за словами Ірини, вони жили в різних країнах і практично втратили контакт один з одним. 

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Зараз Білик виховує сина самостійно й заявляє, що не думає про нові стосунки, хоча вірить, що жіноче щастя вона обов’язково знайде. Для проєкту “Ранок з Україною” артистка розповіла, що всю себе зараз приділяє виключно Табрізу, якого готує до вступу в школу: 

“Відразу після розлучення жінка не може перейти в наступні відносини, тим більше в такий важкий час. Зараз я взагалі відпочиваю від чоловічої уваги. Вже в мирний час, думаю, обов’язково знайду свого обранця. Квітів поки теж немає. Я весь час проводжу з сином”.

Схожі статті