|
13.06.2022 12:12

Мурат Налчаджиоглу обійняв нову наречену за округлості, якими вона перевершила Ані Лорак: “Не пристойно”

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як сильно кохає свою нову наречену, яка перевершила співачку окремими частинами тіла.

Зараз про долю і особисте життя Ані Лорак нічого не чути, адже з початком війни в Україні вона повністю зникла з інформаційного поля, не висловивши свою позицію. Натомість її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу підтримує український народ словом і справою – у Туреччині чоловік зібрав гуманітарну допомогу для українців, а в соціальних мережах закликає світ зупинити війну.

Мурат Налчаджиоглу обійняв нову наречену за округлості, якими вона перевершила Ані Лорак

На свій батьківщині Мурат перебуває не в самоті – туди він вивіз з Києва молоду наречену та її доньку. Щаслива пара регулярно викладає спільні фото і відео, а цього разу в Інстаграмі Налчаджиоглу з’явилися романтичні кадри до дня народження – закохані обіймалися та цілувалися на тлі неймовірного краєвиду.

Доволі неоднозначною була реакція підписників на публікацію Мурата – одні бажають парі щастя, інші ж вважають недоречним таку відвертість на широкий загал:

  • “Щастя і кохання!”;
  • “Дуже гарно, не бачу нічого поганого”;
  • “Це не пристойно для мусульманина-чоловіка, тим більше на вас дивиться донька”;
  • “Гарні, але донечка ваша буде не задоволена. Подумайте про дитину”;
  • “Справжнє щастя любить тишу”.
Мурат Налчаджиоглу обійняв нову наречену за округлості, якими вона перевершила Ані Лорак

Майбутню дружину Мурата Налчаджиоглу звуть Лілія, вона значно молодша за нього, працює візажистом і має доньку від попередніх стосунків. Пропозицію руки та серця колишній чоловік Ані Лорак зробив новій коханій восени 2021-го. Детальніше про це в наступному відео на YouTube-каналі “Одна минута”: